نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد برگزار شد + فیلم نگاهی به فصل سوم سریال «بازی مرکب» | گام‌هایی ناپایدار نمایشگاه خوشنویسی «گلاب اشک» در مشهد گشایش یافت + فیلم مروری بر وضعیت اجرا‌های تئاتر مشهد در یک‌ماه‌ونیم گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) اضافه‌شدن جایزه ویژه «سحر امامی» به جشنواره رسانه‌ای «صبح» رئیس سازمان سینمایی: باید سبد کالای سینما را متنوع کنیم وزیر فرهنگ: تشییع ‌پیکر شهدای اقتدار ایران در تهران، شکوه دیگر از همبستگی ایرانیان بود درگذشت «لالو شیفرین» آهنگساز فیلم «ماموریت غیرممکن» آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) حضرتی: راه فرماندهان و دانشمندان شهید ادامه دارد کارگردان ایرانی نامزد جشنواره نالیوود کانادا و برنده جوایز سن‌دیگو شد هزار و ۲۰۰ ساعت برنامه رادیویی، ویژه محرم ۱۴۰۴ برنامه ریزی برای ساخت انیمیشن راتاتویی ۲ جدیدترین آمار فروش سینما‌های کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | فروش حدود هفت میلیارد تومان بلیت در ۳ روز
سرخط خبرها

آمار فروش سینما‌های کشور در هفته گذشته (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | گیشه در تسخیر «صددام»

  • کد خبر: ۳۳۶۹۲۶
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
آمار فروش سینما‌های کشور در هفته گذشته (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | گیشه در تسخیر «صددام»
در هفته گذشته فیلم سینمایی صددام به کارگردانی پدرام پورامیری در صدر جدول فروش سینما‌های خراسان رضوی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آمار پرفروش فروش فیلم‌ها در سینماهای خراسان رضوی در هفته گذشته به شرح زیر است:

فیلم سینمایی صددام به کارگردانی پدرام پورامیری با اختلافی چشمگیر در صدر جدول گیشه قرار گرفت، به طوریکه در هفته گذشته توانسته بیش از ۱۷ هزار ۳۸۱ مخاطب را به سالن‌های سینما بکشاند. این فیلم که از ۱۷ اردیبهشت‌ماه روی پرده رفته است، هفته گذشته توانست رقمی بیش از ۱۱ میلیارد و ۴۷۷ میلیون و ۱۸۰ هزار  ریال بلیت بفروشد و در صدر جدول فروش گیشه سینما قرار گیرد، البته این رقم نسبت به هفته گذشته روند نزولی داشته است.

سینمایی سلام علیکم حاج آقا کاری از حسین تبریزی است که ۲۷ اردیبهشت ماه اکران خود را در سراسر کشور آغاز کرد، توانست در هفته گذشته ۶ هزار و ۶۱۰ بلیت به ارزش ۴ میلیارد و ۴۱۸ میلیون و ۱۵۰ هزار ریال بفروشد و در رتبه دوم جدول فروش سینما‌ها قرار گیرد.

زیبا صدایم کن ساخته رسول صدرعاملی هفته گذشته با میزبانی بیش از ۴ هزار ۱۰۳ نفر توانست فروش ۳ میلیارد و ۲۶۴ میلیون و ۸۵۵ هزار ریال را تجربه کند و در رتبه سوم گیشه سینما قرار گیرد.

در ادامه فیلم سینمایی کمدی دایناسور کاری از مسعود اطیابی با فروش ۴ هزار و ۲۰۲ بلیت به ارزش ۲ میلیارد و ۷۶۷ میلیون و ۷۱۰ هزار ریال در جایگاه چهارم گیشه قرار گرفت.

فیلم سینمایی خانه ارواح به کارگردانی کیارش اسدی‌زاده از تاریخ ۱۷ اردیبهشت اکران خود را آغاز کرده و هفته گذشته با فروش ۲ هزار و ۹۱۵ بلیت به ارزش ۲ میلیارد و ۰۴۸ میلیون و ۳۶۵ هزار ریال در رتبه پنجم گیشه سینما قرار گرفت.

همچنین انیمیشن رویا شهر به کارگردانی محسن عنایتی با فروش ۲ و ۲۶۸ هزار بلیت در هفته گذتشته، به ارزش ۱ میلیارد و ۴۵۰ میلیون و ۷۹۰ هزار  ریال در میان آثار پرفروش قرار دارند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->